Skilte til alle behov

Vores to primære skiltetyper er plastskilte og sandwichskilte, de produceres specifikt til ejendomsmæglere, byggepladser og håndværkere.

Vores plastskilte er lavet af PP-materiale og er en del af vores Going Green Sortiment. Vi printer dit design direkte på materialet, hvilket sikrer synlighed og kvalitet fra enhver vinkel.

Med sandwichskilte får du styrke og holdbarhed takket være en plastkerne forstærket med aluminium på begge sider (heraf navnet sandwich). Disse skilte er mere robuste og kan klare alle formere for vind og vejr, de er super til ejendomspræsentation, byggepladsskilte og folk på vestkysten.

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores sortiment, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at få tilsendt en bestillingsliste.​

VÆLG DEN RIGTIGE LEVERANDØR ​– VÆLG LINDKON aps

Ønsker du at benytte dig af vores skiltevirksomhed, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. ​Du skal bare ringe til os på telefon 96 732 900 eller skrive til vores e-mail info@lindkon.com for yderligere information eller for en pris på dit næste skilte til din virksomhed.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt os på e-mail info@lindkon.com eller ring til os på 96 732 900 for at høre nærmere.

Download vores produktkatalog

Ved at indtaste din e-mail sender vi dig også relaterede marketing-e-mails i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig.