Flag til alle anledninger – stort udvalg og ordentlig kvalitet


Vi tilbyder flag i polyester til alle behov, både vertikale reklameflag og flag til flagstænger. Med enkeltsidet print eller dobbeltsidet print (blogger indlagt) Gennem vores samarbejdspartner kan vi levere flag i alle modeller og størrelser, der passer til din virksomhed eller begivenhed.

Beachflag fås som standard i to modeller: “hajfinne” og “dråbe”. Med enkeltsidet print eller dobbeltsidet print (blogger indlagt) De kommer i small og medium størrelser, og vi kan også levere ekstra store flag. Af tilkøb har vi enten jordspyd til udendørs brug eller metalfod til enten udvendig eller indvendig brug. Vores beachflag er gode til events og butikker, hvor de fanger opmærksomheden.

Kioskflag (Isflag) i holdbar vinyl, produceres på egne maskiner, hvilket sikrer holdbarhed til udendørs brug. Vi leverer dem også uden vores holdbare stålbeslag. Disse flag gør din butiks facade lidt mere ”hyggelig” og tiltrækker kunder med deres flotte designs typisk i øjenhøjde.

Kontakt os for at få tilsendt bestillingsliste

VÆLG DEN RIGTIGE LEVERANDØR ​– VÆLG LINDKON aps

Ønsker du at benytte dig af vores skiltevirksomhed, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. ​Du skal bare ringe til os på telefon 96 732 900 eller skrive til vores e-mail info@lindkon.com for yderligere information eller for en pris på dit næste skilte til din virksomhed.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt os på e-mail info@lindkon.com eller ring til os på 96 732 900 for at høre nærmere.

Download vores produktkatalog

Ved at indtaste din e-mail sender vi dig også relaterede marketing-e-mails i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig.