OUTSOURCING

Vil du vide, om du med fordel kan outsource hele eller dele af jeres produktion til de tjekkiske fabrikker, der samarbejder i vort store stabile netværk – så kontakt os.

Vi er repræsenteret, hvor vi producerer og vore dygtige medarbejdere besidder den nødvendige know-how til at varetage dine interesser.

Desto flere mandetimer en opgave indeholder, desto bedre egner den sig til outsourcing. Vi er netop rigtig stærke i små og mellemstore serier.

Hos LINDKON aps taler vi sprogene, kender markederne og forstår mentaliteten i de lande hvor vi arbejder. Vi udfører outsourcing mellem såvel danske som udenlandske virksomheder. Tilbudene indhenter vi, styrer producenterne, følger op og koordinerer alt fra start til slut.

Vores netværk består i dag af godt 50 fabrikker i Tjekkiet, hvor vi også har ansat flere Tjekkiske ingeniører.

Vi løser alle opgaver inden for metalforarbejdning, kunststoffer og tekstiler.​

Vi arbejder med mange forskellige materialer såsom:

Stål
Aluminium
Messing
Bronze
PVC
Akryl
Læder
Skum
Tekstiler
PUR-støbning

VÆLG DEN RIGTIGE LEVERANDØR ​– VÆLG LINDKON aps

Ønsker du at benytte dig af vores skiltevirksomhed, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. ​Du skal bare ringe til os på telefon 96 732 900 eller skrive til vores e-mail info@lindkon.com for yderligere information eller for en pris på dit næste skilte til din virksomhed.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt os på e-mail info@lindkon.com eller ring til os på 96 732 900 for at høre nærmere.

Download vores produktkatalog

Ved at indtaste din e-mail sender vi dig også relaterede marketing-e-mails i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig.