FOLIELØSNINGER

Ønsker du at gøre reklame for din virksomhed med en bannerreklame eller et klistermærke, eller er du ejendomsmægler, og har du brug for klistermærker til vinduer, så du kan skilte med, at boligen eller erhvervslokalerne er til salg eller leje, så kan vi hos LINDKON hjælpe dig.

Vi er Danmarks førende leverandør af bannere og store klistermærker til vinduer, som vi i særlig høj grad producerer og leverer til ejendomsmæglere og andre virksomheder, der har behov for at reklamere for deres virksomhed eller deres boliger til salg.

LINDKON aps er innovative og i konstruktivt samarbejde med mæglerne, arbejdes der kontinuerligt på nye spændende produkter der gør markedsføringen af boligerne bedre, lettere og billigere.

Kontakt os for at få tilsendt bestillingsliste

VÆLG DEN RIGTIGE LEVERANDØR ​– VÆLG VORES FIRMA

Ønsker du at benytte dig af vores skiltevirksomhed, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. ​Du skal bare ringe til os på telefon 96 732 900 eller skrive til vores e-mail info@lindkon.com for yderligere information eller for en pris på dit næste skilte til din virksomhed.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt os på e-mail info@lindkon.com eller ring til os på 96 732 900 for at høre nærmere.