Folie i alle størrelser – Til butiksfacader, vinduer og mere


Vi tilbyder folieløsninger i alle størrelser til butiksfacader, vinduer og erhvervslejemål. Fra vinduesklæb og gulvklæb til speciallavede løsninger, har vi alsidige applikationer til ethvert behov.


Varierede materialer

Vores folieløsninger inkluderer oneway folie, der tillader lys at trænge igennem, og f.eks 3-lags folie, der giver synlighed både indefra og udefra. Vi har det rette materiale til enhver effekt, du ønsker at opnå.


Grafiske løsninger

Vi tilbyder også grafiske løsninger til at fremhæve din butik eller lejemål. Vores team skaber flotte designs ved hjælp af simuleringer og AI-teknologi for at tilføje liv til dine salgsopstillinger og skabe en engagerende atmosfære.


Professionel montage

Vi samarbejder med erfarne montører for korrekt montage af dine folieløsninger. Fra design til implementering tilbyder vi en fuldt integreret løsning.

Kontakt os for at få tilsendt bestillingsliste

VÆLG DEN RIGTIGE LEVERANDØR ​– VÆLG LINDKON aps

Ønsker du at benytte dig af vores skiltevirksomhed, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. ​Du skal bare ringe til os på telefon 96 732 900 eller skrive til vores e-mail info@lindkon.com for yderligere information eller for en pris på dit næste skilte til din virksomhed.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt os på e-mail info@lindkon.com eller ring til os på 96 732 900 for at høre nærmere.

Download vores produktkatalog

Ved at indtaste din e-mail sender vi dig også relaterede marketing-e-mails i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig.