Bliv set med vores folieløsninger

Folie i alle størrelser – til butiksfacader, vinduer og mere

Uanset om det er butiksfacader, vinduer eller erhvervslejemål, tilbyder vi folieløsninger i alle størrelser. Vi forstår vigtigheden af synlighed. Fra vinduesklæb og gulvklæb til speciallavede løsninger tilbyder vi alsidige folieapplikationer, der passer til ethvert behov.

 

Varierede materialer – fra oneway folie til 3-Lags folie

Vores folieløsninger inkluderer et bredt udvalg af materialer for at opfylde forskellige krav. Oneway folie, også kendt som hulfolie, tillader lys at trænge igennem og er ideel til vinduer og facader. 3-lags folie tilbyder synlighed både inde fra og udefra. Uanset hvilken effekt du ønsker at opnå, har vi det rette materiale til dig.

 

Løft dit butikslayout – Grafiske løsninger

Ønsker din butik eller dit lejemål et visuelt løft? Vi er ikke kun eksperter i folie, men også i grafiske løsninger. Vores team hjælper gerne med at skabe det perfekte design til at fremhæve din virksomhed. Vi har erfaring med at lave simuleringer af butikker, caféer og mere. Med vores billedbibliotek og den nytilkomne AI-teknologi kan vi tilføje liv til dine salgsopstillinger og skabe en engagerende atmosfære.

 

Professionel montage – Eksterne montører til rådighed

Når det kommer til opsætning af dine folieløsninger, behøver du ikke bekymre dig. Vi samarbejder med erfarne eksterne montører, der sikrer korrekt installation og maksimal synlighed. Fra det grafiske design til implementeringen er vi din fuldt integrerede løsning til folieapplikationer.

Lad os hjælpe dig med at gøre dit projekt synlig. Med vores skræddersyede folieløsninger, grafiske designs og professionel montage er din synlighed sikret.

Kontakt os for at få tilsendt bestillingsliste

VÆLG DEN RIGTIGE LEVERANDØR ​– VÆLG LINDKON aps

Ønsker du at benytte dig af vores skiltevirksomhed, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. ​Du skal bare ringe til os på telefon 96 732 900 eller skrive til vores e-mail info@lindkon.com for yderligere information eller for en pris på dit næste skilte til din virksomhed.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt os på e-mail info@lindkon.com eller ring til os på 96 732 900 for at høre nærmere.

Download vores produktkatalog

Ved at indtaste din e-mail sender vi dig også relaterede marketing-e-mails i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig.