Bannerløsninger til alle vejrforhold


Mesh bannere

Er ideelle til udendørs brug, da de har små huller, der lader vinden passere igennem. Dette gør dem perfekte til trådhegn og blæsende områder.


Vinyl bannere

Er robuste og velegnede til alle vejrforhold. De bør placeres op ad faste overflader som facader eller skilteplader for bedst at modstå vind. Vores vinylbannere er designet til at levere en flot og holdbar visuel præsentation.


PVC-Fri bannere

I vores Going Green sortiment tilbyder PVC-fri vinyl. Med vores Going Green sortiment forsøger vi på at få flere og flere produkter der er mere miljøvenlige end dem man normalt finder på markedet. Disse bannere er perfekte for dem, der ønsker at prioritere miljøet uden at gå på kompromis med kvalitet og et flot visuelt udseende.


Hurtig levering og montage

Er en del af vores service. Vi tilbyder levering inden for 5-12 dage alt efter størrelse/format og mulighed for professionel montage gennem vores faste samarbejdspartner, en ekstern montør, for at sikre korrekt holdbar montage og maksimal synlighed.

Kontakt os for at få tilsendt bestillingsliste

VÆLG DEN RIGTIGE LEVERANDØR ​– VÆLG LINDKON aps

Ønsker du at benytte dig af vores skiltevirksomhed, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. ​Du skal bare ringe til os på telefon 96 732 900 eller skrive til vores e-mail info@lindkon.com for yderligere information eller for en pris på dit næste skilte til din virksomhed.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt os på e-mail info@lindkon.com eller ring til os på 96 732 900 for at høre nærmere.

Download vores produktkatalog

Ved at indtaste din e-mail sender vi dig også relaterede marketing-e-mails i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig.