OM LINDKON aps

Kort historie om LINDKON aps.

LINDKON aps er en ordentlig og god solid kreditvurderet Guld-AAA-virksomhed inden for Storformatprint, beliggende i Aabybro nordvest for Aalborg, som foruden hovedindsatsen på printsiden også arbejder med professionelt outsourcing af kundespecifikke tekniske stålvarer der produceres på godt 40 moderne fabrikker i Tjekkiet til mange forskellige brancher. Det giver et godt match med de 2 kompetencer der kan støtte hinanden i totalløsninger for kunderne, der kræver mere end bare en delløsning, men går efter en samarbejdspartner der kan levere totalløsninger.

Lars K. Lindvang der via LKL Holding Invest ApS ejer LINDKON aps 100%, startede den 1. januar 1998 netværket op i Tjekkiet. LINDKON aps blev stiftet i 2004 og har løbende som årene er gået haft en kontrolleret ekspansion.

LINDKON aps er nemlig altid omkostningsbevidst. Det vidner om, at LINDKON aps har en stærk sammensat organisation af rigtig dygtige medarbejdere, der er vant til at arbejde på tværs af organisationen.

 

I 2006 startede man op med outsourcing af printopgaver til Tjekkiet og var her med til, at få markedsprisen på ejendomsmæglernes skiltning ned i et attraktivt prisniveau. 25% blev fundet herover ganske få måneder. Det vakte en del uro på markedet, hvor kunderne jo selvsagt var ganske tilfredse.

I 2013 insourcede man den digitale print produktion til egen adresse. Det har været en rigtigt spændende rejse, hvor man konstant har været og til stadigt er i det innovative og kreative ”hjørne”.

 

Ultimo 2019 flyttede LINDKON aps ind på egen godt 1.100 m2 nybygget fabrik, hvor maskinparken naturligvis samtidigt blev opgraderet til væsentligt større og til absolut nyeste teknologi.

Her har det vist sig, at der er stort potentiale for at udvikle sig endnu mere, så flere af de trofaste kunder nu ”kalder det nye stadie” for at være kommet i ”superligaen” inden for mellemstore og større serier af Storformat. Det er vi alle i LINDKON aps ret stolte af!

Bredden af kundegrupperne og brancher er udvidet betragteligt og ekspansionen fortsætter!

 

LINDKON aps har desuden en stor styrke i at fastholde mål og resultater. Værdikortet hos LINDKON aps ligger til grund for dagligdagens arbejde med at tilfredsstille kunderne.

I LINDKON aps gør vi nemlig kun det vi er gode til…!

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt os på e-mail info@lindkon.com eller ring til os på 96 732 900 for at høre nærmere.

Download vores produktkatalog

Ved at indtaste din e-mail sender vi dig også relaterede marketing-e-mails i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig.