SPORT

LINDKON aps har nu set et stort behov i Sportsklubber og Idrætsforeninger og udvidet organisationen.

LINDKON aps tilbyder alle Sportsklubber og Idrætsforeninger i hele Danmark et helt nyt sports koncept, der giver de enkelte mulighed for bedre økonomi/indtjening via skiltning – så som Skilte, TV-stativer, bannere, bander, klæb, plakater, pyloner etc. med henblik på at inddrage sponsorerne på ny og meget mere fordelagtig facon.

Da dette tiltag vokser har vi oprettet LINDKON SPORT, hvor vi jo naturligvis også her har specialister ansat til at håndterer og hjælpe Sportsklubberne og Idrætsforeningerne. Tag fat i vores Direktør på LINDKON SPORT, Lars Lindvang på tlf. 40959006, eller mail ll@lindkon.com for nærmere information.

Lad Lars Lindvang fortælle dig om hvad LINDKON SPORT kan hjælpe klublivets økonomi med. Like og følg os gerne på Facebook under LINDKON SPORT, hvor man løbende kan følge med i LINDKON aps nye ”lillesøster´s” færd med at give alle i projektet en kæmpe glæde.​

VÆLG DEN RIGTIGE LEVERANDØR ​– VÆLG LINDKON aps

Ønsker du at benytte dig af vores skiltevirksomhed, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. ​Du skal bare ringe til os på telefon 96 732 900 eller skrive til vores e-mail info@lindkon.com for yderligere information eller for en pris på dit næste skilte til din virksomhed.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt os på e-mail info@lindkon.com eller ring til os på 96 732 900 for at høre nærmere.

Download vores produktkatalog

Ved at indtaste din e-mail sender vi dig også relaterede marketing-e-mails i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig.