Skilte til vinduer

Udhængsskilte – vinduesskilte (Flapskilte)

Vores udhængsskilte er perfekte til vinduesskiltning. Lavet i PP-materiale og udstyret med et solidt PVC-frit håndtag, gør de det nemt at fastklemme skiltet i vinduet. Vi tilbyder også en version med en bambuspind i håndtaget som ”stop” (ekstra sikkerhed).

Vinkelskilte (Trekantskilte)

Vores vinkelskilte er designet til at være iøjnefaldende med montage på alle typer glas. Fremstillet af kanalplade, som giver det evnen til at bukke uden at miste kvalitet. Det spidse design og store format gør det til et imponerende blikfang synligt fra begge sider.

Kontakt os for at få tilsendt bestillingsliste

VÆLG DEN RIGTIGE LEVERANDØR ​– VÆLG LINDKON aps

Ønsker du at benytte dig af vores skiltevirksomhed, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. ​Du skal bare ringe til os på telefon 96 732 900 eller skrive til vores e-mail info@lindkon.com for yderligere information eller for en pris på dit næste skilte til din virksomhed.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt os på e-mail info@lindkon.com eller ring til os på 96 732 900 for at høre nærmere.

Download vores produktkatalog

Ved at indtaste din e-mail sender vi dig også relaterede marketing-e-mails i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig.