Projektskiltning til byggegrunde og erhverv


Storformat – Fokus på kvalitet og ordentlighed

Opgrader din projektskiltning med vores storformatløsninger. Vi producerer skilte til projektsalg, byggegrunde, erhvervsbygningssalg og informationsstandere m.m. Vi samarbejder med erfarne montører for korrekt montage hvis du ønsker en total løsning.

Sandwichskilte

Vores sandwichskilte er lavet med en kerne af opskummet plast og aluminium på begge sider (heraf navnet sandwich), de er ideelle til storformat skiltning. De er robuste og pålidelige, super til at sikre synlige og skarpe budskaber, der kan holde til alt vind og vejr, selv i Vestjylland.

Plastskilte – Going Green Sortiment

Vores Going Green storformatskilte, er lavet af PP-materiale, og er af høj kvalitet. Disse skilte er et mere miljøvenligt alternativ til traditionelle PVC-skilte og sandwichskilte. De er tilgængelige i forskellige størrelser og kan bruges både udendørs og indendørs.

Kontakt os for at få tilsendt bestillingsliste

VÆLG DEN RIGTIGE LEVERANDØR ​– VÆLG LINDKON aps

Ønsker du at benytte dig af vores skiltevirksomhed, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. ​Du skal bare ringe til os på telefon 96 732 900 eller skrive til vores e-mail info@lindkon.com for yderligere information eller for en pris på dit næste skilte til din virksomhed.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt os på e-mail info@lindkon.com eller ring til os på 96 732 900 for at høre nærmere.

Download vores produktkatalog

Ved at indtaste din e-mail sender vi dig også relaterede marketing-e-mails i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig.