PLAST OG ALU SKILTE TIL ALLE BRANCHER

Skilte til alle behov – Både mere miljøvenligt og holdbart

 

Plastskilte – Alsidigt og mere miljøvenligt

Vores plastskilte er en standard inden for skiltning og går under mange navne som ejendomsmæglerskilte, byggepladsskilte, håndværkerskilte og papskilte. Lavet af det mere miljøvenlige PP materiale, er disse skilte en del af vores Going Green sortiment, der fokuserer på at levere mere miljøvenlige alternativer til det traditionelle marked. Vi printer direkte enten på den ene side eller på begge sider af materialet, hvilket sikrer en klar og synlig præsentation uanset betragtningsvinkel.

 

Sandwichskilte – Styrke og holdbarhed

Vores sandwichskilte er kendt for deres store styrke og holdbarhed. Konstrueret med en plastkerne og forstærket på forsiden og bagsiden med aluminium, er disse skilte en stærk løsning, der matcher standarden for store byggepladsskilte. Denne forstærkning gør dem meget robuste og velegnede til langvarig udendørs brug. Uanset om det er til ejendomspræsentation, byggepladsskiltning eller markedsføring af din virksomhed, leverer sandwichskiltene både høj kvalitet og super holdbarhed.

 

Skilte til vinduer og lejligheder

Vor udhængsskilte, også kaldet flapskilte, lejlighedsskilte etc. og de store synlige vinkelskilte er perfekte til at markedsføre dine budskaber på vinduer og lejligheder. Disse skilte giver en god fokus, elegant og effektiv præsentation uden at kræve den permanente montage. Vores udvalg af vinduesskilte kan ses på vores ”Diverse” side og er nemme at montere enten i klemme i vinduet eller direkte på vinduesglasset med dobbeltklæbende tape, som følger med.

 

Printkvalitet i topklasse

Uanset om det er plastskilte eller sandwichskilte, garanterer vi, at printet og designet er i topklasse. Vores maskiner sikrer skarpe detaljer og farver, der springer i øjnene og gør dine budskaber optimale.

 

Kontakt os og hør mere eller få tilsendt en prisliste

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores sortiment, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at få tilsendt en bestillingsliste.​

VÆLG DEN RIGTIGE LEVERANDØR ​– VÆLG LINDKON aps

Ønsker du at benytte dig af vores skiltevirksomhed, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. ​Du skal bare ringe til os på telefon 96 732 900 eller skrive til vores e-mail info@lindkon.com for yderligere information eller for en pris på dit næste skilte til din virksomhed.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt os på e-mail info@lindkon.com eller ring til os på 96 732 900 for at høre nærmere.

Download vores produktkatalog

Ved at indtaste din e-mail sender vi dig også relaterede marketing-e-mails i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig.