STORFORMAT PRINT

Landets førende ejendomsmæglere vil have en leverandør af stativer, skilte, klistermærker m.m. der har de bedste produkter til Danmarks laveste priser. Derfor har de valgt LINDKON aps som leverandør.

Produkter er lavet i de bedste materialer, bl.a. er stativer fra LINDKON aps altid varmegalvaniserede og kontrolleret af dygtige engagerede medarbejdere på vores fabrikker.

LINDKON aps er innovative og i konstruktivt samarbejde med mæglerne, arbejdes der kontinuerligt på nye spændende produkter der gør markedsføringen af boligerne bedre, lettere og billigere.

Kontakt os for at få tilsendt bestillingsliste

VÆLG DEN RIGTIGE LEVERANDØR ​– VÆLG VORES FIRMA

Ønsker du at benytte dig af vores skiltevirksomhed, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. ​Du skal bare ringe til os på telefon 96 732 900 eller skrive til vores e-mail info@lindkon.com for yderligere information eller for en pris på dit næste skilte til din virksomhed.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt os på e-mail info@lindkon.com eller ring til os på 96 732 900 for at høre nærmere.