SKILTE TIL LEJLIGHEDER OG STATIVER

Landets førende ejendomsmæglere vil have en leverandør af skilte til stativer, klistermærker og lignende, der har de bedste produkter til Danmarks laveste priser. Derfor har de valgt os hos LINDKON som leverandør. Det er vi naturligvis utrolig stolte af.

Hos LINDKON er vi innovative, og i konstruktivt samarbejde med mæglerne arbejder vi kontinuerligt på nye og spændende produkter, der gør markedsføringen af boligerne bedre, lettere og billigere.

 

Vi leverer skilte til stativer til landets billigste priser

Vi er Danmarks førende leverandør af skilte til stativer, og vi har samtidig også Danmarks billigste priser. Vi har mange års erfaring inden for faget, hvilket kommer til udtryk i form af den kvalitet og de produkter, vi kan levere, og det giver os samtidig en god ballast.

Derudover har vi et samarbejde med mere end 50 fabrikker, så vi kan tilbyde mange forskellige løsninger til vores kunder alt efter de individuelle behov.

 

Kontakt os og hør mere eller få tilsendt en bestillingsliste

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores sortiment, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at få tilsendt en bestillingsliste.​

VÆLG DEN RIGTIGE LEVERANDØR ​– VÆLG VORES FIRMA

Ønsker du at benytte dig af vores skiltevirksomhed, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. ​Du skal bare ringe til os på telefon 96 732 900 eller skrive til vores e-mail info@lindkon.com for yderligere information eller for en pris på dit næste skilte til din virksomhed.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt os på e-mail info@lindkon.com eller ring til os på 96 732 900 for at høre nærmere.